Yazma Sırası Sizde! otokitap.net –Otomobil ve Tüm Motorlu Araçlar Hakkında Bilgi, Yorum ve Soru-Cevap

 

Yazma Sırası Sizde! Oto Kitap –Otomobil ve Tüm Motorlu Araçlar Hakkında Bilgi, Yorum ve Soru-Cevap

Otomobiller ve tüm araçlar hakkında meraklı ve bilgi sahibi okurları, otokitap.net’e davet ediyoruz. 

https://www.otokitap.net/

Otokitap.net tüm otomobil, ticari ve hafif ticari araç modelleri hakkında teknik bilgiler ve kullanıcı yorumlarının bulunduğu bir başucu sitesidir. Binek otomobiller-suvlar, motosikletler, kamyonlar, otobüs, minibüs ve panel vanlar, elektrikli ve hibrit araçlar, tüm bilgiler bir arada. Sahip olduğunuz herhangi bir model araca ait bilgileri kolayca bulabilirsiniz. Bunun için tek yapılması gereken aracınızın modelini arama kutusuna yazmaktır. Sistemde tüm modeller bulunmaktadır. Bunun dışında sırasıyla araç tipi --> marka --> model şeklinde ilerleyerek de tüm modelleri ve istediğiniz modeli görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca otokitap bir sözlüğe de sahiptir, sözlükte tüm teknik bilgiler, konular başlıklar halinde bulunur. Kullanıcılar yeni konu-başlık açıp yazabilir veya var olan konu başlıklarına bilgi girebilir, soru sorabilir, yorum yapabilir.

Bilgileri okumak için giriş yapmaya (üye olmaya) gerek yoktur. Fakat bilgi ve yorum yazmak veya aracınızla ilgili soru sormak için otokitap üyeliği açmalı ve giriş yapmalısınız. Üyeler, ilgili modelin yanındaki kalem butonuna veya sözlükteki başlığın yanındaki kalem butonuna basarak yazı yazmaya başlayabilir.

Otokitap.net’e üye olmak oldukça kolaydır, saniyeler içinde üye olup giriş yapabilirsiniz. Tek yapılması gereken üye ol butonuna tıklamak ve kullanıcı adı, şifre ve kullanmakta olduğunuz bir eposta adresi girmektir. Sistem size bir eposta gönderir ve hesabınızı aktif hale getirirsiniz. Bu aktivasyon emaili, genellikle gelen kutunuzdaki “spam-gereksiz postalar” klasörüne düşebilmektedir, mutlaka kontrol edilmelidir. Emailinize gelen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı aktif hale getirdiğinizde artık siteye giriş yapabilirsiniz.

Artık istediğiniz araç hakkında yazılar yazabilir, varsa sorularınızı sorabilirsiniz. Üye olan otomobilseverlerin bir profil sayfası vardır. Tüm üyeler, sevdikleri yazıları beğenebilir-favlayabilir, daha sonra bu içeriklere profil sayfalarından ulaşabilirler. Kullanıcılar profil sayfalarında kendi sosyal medya hesaplarını paylaşabilir.  

Otokitap.net ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi iletişim butonuna tıklayarak sorabilirsiniz.

Yorumlar